Bedrijventeams

Een zwemspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven en groepen om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Shakira Sohier-Borst via s.sohier-borst@erasmusmc.nl of 010-7034802.


Mail direct

Zwemdiploma, badmuts en saferswimmer

Naast de hoofdafstand van 1500 meter zijn er zwemtochten over 500 meter en 250 meter. Zwemdiploma's A en B zijn ten alle tijden verplicht om deel te nemen en de minimumleeftijd voor bedrijventeams is 18 jaar.

Je inschrijving is inclusief een Swim4Daniel badmuts. Het is verplicht deze badmuts te dragen tijdens alle onderdelen van de Swim4Daniel.

Ook het gebruik van een saferswimmer is vanaf 2020 verplicht. Door gebruik te maken van een Saferswimmer ben je altijd zichtbaar in het buitenwater en kan je rusten indien nodig. De saferswimmer kan namelijk je gehele gewicht dragen. Daarnaast is het mogelijk om je autosleutels en of mobiel in de saferswimmer op te bergen. Indien je geen saferswimmer hebt, kun je deze bestellen bij je inschrijving. Een saferswimmer kost € 20,- per stuk.

 

Financiële afhandeling

Voor bedrijventeams vindt de betaling voor deelname aan de Swim4Daniel per factuur plaats. Hiervoor stuurt de Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds een factuur. Het bedrag van de factuur is gebaseerd op het aantal afgenomen startnummers per afstand. Eventuele eigen persoonlijke donaties zijn voor rekening van de deelnemer. De bedragen voor deelname per persoon zijn:


250 m           € 15,-
500 m € 20,- 
1500 m € 30,-
Saferswimmer  € 20,- per stuk
Zwemclinic buitenwater   € 5,- p.p. per clinic

 

Optimaal voorbereid aan de start staan met jouw team?

Doe dan mee aan de zwemclinics buitenwater om je voor te bereiden op de Swim4Daniel. Tijdens de inschrijving kan je aangeven of je hiervan gebruik wenst te maken. Meer informatie volgt.

  • 1500 m
  • 500 m
  • 250 m