Business teams

DEELNEMEN ALS TEAM

Een zwemspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven en groepen om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Voor teams, vanaf 4 personen, is een speciaal arrangement samengesteld. Meld je team dus snel aan!

BEDRIJFSEVENT VOOR RELATIES

Wil je de band met bestaande relaties versterken en op een sportieve, gezellige manier uitbouwen? Ook dat kan met de 010 City Swim. Voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken, komen wij graag bij je langs. Meld je bedrijfsevent dus snel aan!

INTERESSE?

Heb je interesse of wil je meer weten? Wij sturen je graag de informatie toe. Deze kan je opvragen door contact op te nemen met Shakira Sohier-Borst via
s.sohier-borst@erasmusmc.nl of 010-7032381.

 

Mail direct

 

Optimaal voorbereid aan de start staan met jouw team?

Doe dan mee aan de zwemclinics om je voor te bereiden op de 010 City Swim. Informatie over zwemclinics vind je hier.

 

 

FINANCIËLE AFHANDELING

Voor bedrijventeams vindt de betaling voor deelname aan de 010 City Swim per factuur plaats. Hiervoor stuurt de Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds een factuur. Het bedrag van de factuur is gebaseerd op het aantal afgenomen startnummers per afstand en de aanschaf van saferswimmers. Eventuele eigen persoonlijke donaties zijn voor rekening van de deelnemer. De bedragen voor deelname per persoon zijn:
250 m € 15,-
500 m € 20,-
1500 m € 30,-

Saferswimmer € 20,- per stuk